KARO nieuws 56

PASEN!

Bestel tijdig en team Karo doet de rest.

 

LEVERINGEN:

Je kan gratis jouw bestelling afhalen in de winkel. Voor onze leveringen vragen we een eerlijke meerprijs. We hebben onze eigen leveringsdienst, zodat de bloemen veilig bij jou toekomen. Onze chauffeur en onze auto rijden niet gratis. Ben je niet thuis, dan bellen we jou op om te bespreken wat we met de bloemen mogen doen. Veilig achter laten in water, bij de buren of je komt ze persoonlijk ophalen in de winkel. Hebben we jouw telefoonnummer niet, dan krijg je een briefje in de bus.

Onze leveringen proberen we zo goed mogelijk te plannen, zodat we geen onnodige kilometers hoeven te doen.

 

HUISREGELS:

Om de kwaliteit van onze toverkunsten te garanderen, vragen we om ALTIJD een dag op voorhand te bestellen. BESTEL je de dag zelf, dan zeggen we vriendelijk ‘nee’. De klanten in de winkel en de eerdere bestellingen krijgen alle voorrang. Jij mag dan wel gewoon langskomen in de winkel, en dan toveren we à la minute voor jou.

We blijven werken als mens, niet als robot.

Kom je dan liever niet, helemaal ok. Wij zijn lief voor jou, verwachten dat ook terug 🙂

 

VERLOF:

Oooooooo:o ja, onze batterijen moeten DRINGEND opgeladen worden! DUS congé start na Pasen en duurt een week. We zien jullie heel graag online terug vanaf 13 april en/of in de stenen boetiek vanaf 14 april ♥

No commnent