KARO nieuws 39

Nee, KARO bloemen en zo is geen Zalando, Bol.com, Bloomon (en daar ben ik fier op)…. Ik probeer een kleine winstgevende Belgische, Diestse onderneming te runnen. Ik heb een fijn team, dat nu even on hold staat en ik zou ze graag heel snel weer aan het werk zetten en houden. Ik hoop dat deze gekke tijd doet nadenken….we zijn ook maar mensen, we doen ons best. Ik probeer momenteel mijn winkel overeind te houden, pas aan, speel kort op de bal…want KARO bloemen en zo is van 25% online naar 100% online moeten springen…Dus ja, ik leer pijlsnel bij.

Jij vraagt, Karo draait!

Later deze week worden er planten gepost. planten om jullie terras te pimpen, planten voor meer zuurstof in huis, planten om dat kot op te fleuren.

Hou dus zeker onze instagram, en facebook pagina in de gaten.

 

 

 

Zorg goed voor jezelf en je omgeving!

Heel veel liefs,

Karo

Ook deze week kan je enkel online bestellen.

Onze stenen winkel blijft voorlopig gesloten. Hoe fijn is het wel niet om jullie blije gezichten te zien als ik of onze chauffeur, Caroline langskom met een ruiker 🙂 Ik krijg leuke dankberichtjes met woorden als ‘hartverwarmend en ontroerend’. Toch moet ik toegeven dat het pittig is om al jullie mails te beantwoorden, om alle bestellingen correct af te handelen, om alles (veilig) te leveren en te maken. Ik doe mijn uiterste best om dezelfde kwaliteit, die jullie gewend zijn af te leveren. Het is erg moeilijk om ‘nee’ te zeggen wanneer de agenda VOL staat, maar er wordt gewerkt met beperkte mankracht en om het aanbod kraakvers te houden, moeten we limiteren.

Dank voor jullie begrip.

DUS: alsjeblief
  • Bestel tijdig want agenda VOL is echt vol 🙂
  • We leveren enkel bloemen op vrijdag en zaterdag. Heb je een vraag, mail dan en ik help je graag verder.
  • Aangezien iedereen in zijn kot moet blijven, zou iedereen ook moeten thuis zijn 😉 en dat blijkt niet zo. Indien wij het veilig achten, worden de bloemen achtergelaten. Tijdstip van levering kunnen we niet op voorhand zeggen. Het is onmogelijk om iedereen te verwittigen. De ritten worden de dag voordien vastgelegd, en dan draait ook de bloemenfabriek op volle toeren.
  • Op de webshop kan je de dag van levering aanvinken. Het is ABSOLUUT niet de bedoeling om manueel een andere dag in te geven.
No commnent