KARO nieuws 40

KARO maakt zich klaar voor Moederdag.

Moederdag 2020 zal een heel speciale zijn 🙂

Het is nog altijd onduidelijk of de fysieke winkel weer open mag, dus we leggen onze focus op het online gebeuren. We hopen dat we tegen dan als afhaalpunt erkend worden.

Hebben jullie al gezien dat croq & more met ons samenwerkt? Zij gaan ontbijtboxen leveren met onze bloemen.

ChezKaro ligt de focus op boeketten met of zonder vazen en op planten voor binnen en buiten. KARO staat voor felle kleuren en heerlijke geuren, prachtige bloemen en planten en voor een ruim aanbod vazen en potten met passie geselecteerd. In deze gekke tijden worden we gedwongen om te vereenvoudigen, om ons aanbod te beperken. Uiteraard heeft KARO daar moeite mee 😉

 

GOUDEN tip >>> BESTEL TIJDIG 🙂

>> Op zaterdag 2 mei zetten we een STOP op de bestellingen. Als onze fysieke winkel weer open mag, kan je nog altijd langs komen. We zullen ons uiterste best doen om jullie dan zo goed en zo veilig mogelijk te helpen.

>>  Bestel nu al om af te halen! Indien dit nog niet wordt toegestaan vanaf 4 mei, dan zorgen wij voor een klantvriendelijke oplossing.

MERCI voor jullie begrip in deze gekke tijden. Het is voor de meesten moeilijk om uit die comfort zone te kruipen en in deze tijd worden we echt wel uitgedaagd om net dat te doen. Verjaardagsboeketten werden de voorbije weken met uitstel of te vroeg geleverd omdat ik solo werkte. Vanaf 29 april start mijn team weer gedeeltelijk op. Vanaf dan leveren we ook bloemen op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Bestellen doe je best via de webshop.

No commnent