KARO nieuws 48

Lockdown 2

Als je het een lockdown kan noemen. Wij, floristen mogen wel meespelen in het spel, dat onze regering in elkaar heeft gepuzzeld. Uiteraard blijven we ons uiterste best doen om jullie veilig verder te helpen. Volgende week zal de winkel gesloten zijn. Team Karo zal dan heel veel foto’s nemen van al die schoon kerstballen en die originele kerstkaarten van Ontwerpbuffetrozet die normaal in de stenen winkel zouden verkocht worden. Zodat jullie ze online, via onze sociale media kanalen, kunnen bestellen. NEE, we mogen ze niet verkopen in de winkel, tenzij ze in een bloemstuk of een plant worden verwerkt. MAAR we gaan ze jullie met fierheid tonen in onze etalage, zodat jullie ze niet enkel op foto moeten selecteren.

en euhm….wisten jullie dat we die geweldig geurende kaarsen WEL mogen verkopen in de stenen winkel, want die brengen LICHT in de duisternis. Je kan ze ook online shoppen chezkaro.

Uiteraard komt hier weer een hoop extra werk bij te kijken, dus we gaan hiervoor wat extra tijd moeten voorzien. Ook dit gaan we volgende week bekijken: afhaalmomenten, openingstijden, make-over van de bloemenboetiek, webshop.

Op 15 november horen jullie hoe te shoppen, waar te shoppen en vooral hoe we het veilig willen doen….want YES wij willen dat virus klein krijgen.

Deze week zullen we onze openingstijden een ietsiepietsie aanpassen.

Woensdag: 11-18u *** donderdag t/m zaterdag: 9-18u *** zondag: GESLOTEN

Hou het veilig!

Liefs,

Karo en zo

No commnent