KARO nieuws 54

Oops, Valentijn komt dichterbij. Je beseft, dat je die geweldige extraatjes van restaurant l’Oh vergat te bestellen. Geen nood, want chezkaro kan je nog steeds terecht voor een romantisch boeket om jouw liefste te verrassen ♥

Beter nog, we leveren aan huis. Zo hoef je geen excuus te zoeken om thuis weg te glippen.

 

Op zaterdag en zondag proberen we alles te leveren tussen 9-12u.

Van zodra onze agenda vol staat, wordt de webshop gesloten. Dan zit er nog maar één ding op → REP je hierheen en dan wordt er nog wat voor jou getoverd.

GOUDEN TIP!

Let op → bloemen zijn niet zot van deze koude temperaturen.

We verpakken ze extra zorgvuldig om ze te beschermen. Maar één keer ze hier de deur uit gaan, is het aan jou om er zo snel mogelijk iemand gelukkig mee te maken.

YES! Ook al is het een zondag in februari, onze deur staat voor alle lovebirds open op 14 februari.

Wij zijn er van 9-13u ^-^

Jij toch ook?

 

 

 

Als je op de dag zelf nog wat wil bestellen, dan zeggen we helaas ‘NEE’. De klanten in de winkel krijgen alle voorrang.

Misschien is het wel eens leuk om een single vriendin/vriend te verrassen met Valentijn. Steek ze een ♥ onder de riem dit jaar.

Wil je dat ietsiepietsie meer, bestel dan een bloemenabonnement.

Jouw liefste wordt er maandelijks aan herinnerd hoe groot jouw liefde is ♥

Ga je echt de romantische tour op dan kan je nog scoren met de symboliek achter het aantal rozen dat je geeft. Geef je één rode roos, dan is dit de bezegeling van jullie relatie. Ze staat voor liefde op het eerste gezicht maar zegt ook dat je nog steeds alleen van jouw partner houdt ♥. Geef je vijf rozen, dan zeg je dat je zielsveel van je partner houdt ♥. Ga je voor tien rozen, dan zeg je dat jullie relatie perfect is, nl 10⁄10 ♥.

No commnent