KARO nieuws 63

Dat C-woord blijft helaas nog even. De voorbije dagen heb ik even kunnen stilstaan bij het voorbije jaar. Ik had discussies met klanten, met collega’s en anderen over de tijd en energie dat al de maatregelen hebben gekost. Over de juiste keuzes maken, want wat voor mij juist leek, leek niet de juiste keuze voor iedereen. Ik wil niet meegaan in het bol-dot-com verhaal, waarbij iedereen het vanzelfsprekend vindt dat leveringen gratis moeten, waarin chauffeurs onderbetaald worden en waarin alles hier en nu moet. Onze bloemen moeten onze passie blijven. Ga je mee in dit verhaal? SUPER 😀  Liever niet, dan zeggen wij ook liever ‘nee’.

Ik heb weer heel wat leuks in petto voor 2022. Benieuwd? Dan hoor je gauw weer van  me 😉

Mijn topteam verdient een dikke MERCI 😀
Maar jullie, klanten ook!

Zullen we schitteren in 2022?

No commnent