KARO nieuws 69

Moederdag komt eraan!

Geef jij graag bloemen aan die lieverd? Bestel tijdig dan doet Karo en zo de rest. Je kan jouw bestelling afhalen of aan huis laten leveren. Kom jij liever langs op de dag zelf, dan wordt er een boeket voor jou getoverd.
Bestellen kan t/m donderdag 5 mei.
Leveren doen we op zaterdag tussen 8.30u en 18u en op zondag tussen 8.30u en 13u. Onze rondes worden op voorhand vastgelegd zodat we geen onnodige kilometers hoeven te doen.
Heb jij besteld, al betaald en wil je snel jouw bestelling ophalen in de winkel?
Afhalen kan op: zaterdag tussen 11 en 12u of tussen 17 en 18u.zondag tussen 9 en 10u.
Waar af te halen?Aan de zwarte poort rechts van de winkel.

Als je meer dan 1 boeket nodig hebt, is het handig om te bestellen… zo beperken we de wachtrij 🙂

Wat dacht je van een bloemenabonnement?

Voor die lieverd doen we er iets extra bij ♥

Bestel jij een ‘testabonnement’, dan krijgt jouw moeder of schoonmoeder gedurende vier maanden een boeket aan huis geleverd. Ze krijgt eerst een ROSE GALORE, vervolgens een PICK A FLOWER, een BOLD BOUQUET en een COMPACT CLASSIC. Bij haar eerste boeket krijgt ze een fleurige verrassing.

Bestel jij een ‘klein geluk’ of een ‘superbe’ abonnement, dan leveren we gedurende 6 maanden een boeket aan huis. Jouw moeder krijgt bij het eerste boeket een leuke vaas.

Bestel jij een ‘subtiel’ of een ‘deluxe’ abonnement, dan wordt die moeder 12 maanden verrast. En ze krijgt bij haar eerste boeket zowel de fleurige verrassing als de vaas cadeau van Karo.

pssssst…. en check onze instagram! Maarten Defossez heeft een prachtige animatie voor KARO bloemen en zo getoverd ♥

No commnent