KARO nieuws 70

 

‘Zullen we schitteren in 2022’, dat was mijn kerstboodschap. Tja…we zullen schitteren! Anders dan verwacht, maar 2022 is een geweldig jaar voor KARO bloemen en zo en het wordt nog beter. In september wordt de boetiek 20 jaar. Mijne puber is volwassen en zo voelt het ook. Het leek alsof ik die puberjaren al spelend ben doorgekomen, uiteraard met vallen en opstaan.

De komende maanden zal ik zo goed als solo werken, met de hulp van een paar fantastische flexijobbers en een paar toffe jobstudenten.
Om dat allemaal ook goed te laten lukken zal de winkel voorlopig gesloten zijn op zondag. Het is een weloverwogen beslissing om jou beter te dienen. Zo heb ik meer ruimte om op zoek te gaan naar nieuwe collecties, om aan de website te werken, om toch ook wat rust te vinden en om bovendien misschien ook wat te genieten van de zon;)

Na de zomer starten we aan het volgende hoofdstuk met een nieuwe vaste assistent, eentje die even zot is van bloemen als ik. Eentje die, net als ik, klaar is voor een nieuwe uitdaging.

No commnent